Børneklip til seje drenge og søde piger

Hos Tine Scharff Coiffure i Odense tilbyder jeg børneklip til børn i alle aldre. Jeg klipper både drenge og piger og har især mange glade børne-kunder fra Odense V og Odense SV.

​​

Jeg kan klippe en hel masse forskellige seje og søde frisurer, der gør det let at tumle rundt som barn. Jeg kan i det hele taget klare alt i børneklip - lige fra studsning og klip af spidser til at sætte håret op til en helt speciel anledning.

Stor erfaring med at klippe børn

Jeg har været frisør i de seneste 20 år, hvor jeg har arbejdet meget med børneklip. Derfor ved jeg, at børn kræver noget ekstra, hvorfor jeg altid gør meget ud af, at børnene skal føle sig godt tilpas, når de bliver klippet hos mig.

​​

Ikke alle små poder er glade for at gå til frisøren. Derfor sørger jeg også altid for at sætte god tid af til det enkelte barn ved en børneklip. På den måde kan vi lære hinanden at kende, så de kan føle sig helt trygge ved den store saks og selve situationen.

Bestil tid til børneklip​

Der er ikke længere mulighed for drop in i salonen, så derfor skal der nu også bestilles tid til børneklip om formiddagen. Men der er altid kakao på automaten, hvis dit barn skal vente lidt.

Det er naturligvis også stadig muligt at bestille tid til børneklip mellem kl. 12.00-17.00, hvis en formiddagstid ikke passer ind i barnets hverdag. Tag gerne din søn eller datter med forbi, når I bestiller tid, så de får et indtryk af salonen. Er barnet ikke tryg ved at blive klippet, kan dette nemlig være med til at gøre selv det mest sky barn mere rolig ved situationen.

Ring på telefon 66 14 16 02 eller skriv til tinescharff@yahoo.dk for at få en tid til børneklip.​

Har du spørgsmål?

Så kan du udfylde formularen herunder og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Tine Scharff Coiffure

​​Middelfartvej 55

5200 Odense V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 66 14 16 02

E-mail: tinescharff@yahoo.dk

CVR 26656958

Om Tine Scharff Coiffure

Jeg er din lokale herre- og børnefrisør i Odense. Jeg har 20 års erfaring og udfører alt indenfor klip, farve og pleje.

Åbningstider

Mandag

Lukket

Tirsdag - Fredag

09:00 - 17.00

Lørdag - søndag

Lukket

Jeg tager forbehold for ​ændringer i mine åbningstider.